Od pátku 7. do úterý 11. listopadu 2025 pro vás ve Farině chystáme svatomartinské menu! Těšit se můžete na jemně krájená pečená kachní prsa s karamelizovanými fíky, vlašskými ořechy a balzamikovou glazí na rukole, krémové rizoto s lesními hříbky, pečenými kaštany a lanýžovým olejem, jako hlavní chod pomalu pečenou husu s pečenou dýní a bramborovo-kaštanovými gnocchi, a na závěr jablečný koláč s vlašskými ořechy a kávovou šlehačkou.
Doporučujeme rezervovat místa co nejdříve, ať na vás zbyde místo! Budeme se na vás těšit.
Předkrm : 199,-
Plátky jemně krájených pečených kachních prsou s lehce karamelizovanými fíky, opraženými vlašskými ořechy a jemným balzamikovým glazé. Podáváno na vrstvě rukoly s kapkou extra panenského olivového oleje.
Risotto : 269,-
Krémové rizoto s lesními hříbky, pečenými kaštany, lanýžovým olejem a hoblinami sýru Grana Padano.
Hlavní chod : 549,-
Pomalu pečená ¼ husy s pečenou dýní, bramborovo-kaštanovými gnocchi a čerstvými fíky. Lehce glazovaná balsamikem, medem a jemným kořením, doplněná redukcí z mladého svatomartinského vína.
Dezert : 139,-
Jablečný koláč s vlašskými ořechy, servírovaný s jemně našlehanou kávovou šlehačkou a kapkou karamelového sirupu.
